İtiraflar

KIZ KESME
Bir grup arkadaş evde toplanır.Canları sıkılır.Napalım derken bir fikir gelir akıllarına..
Kız nasıl kesilir?
Sonra bir arkadaş erkek bir diğer arkadaş da kız olur.Daha sonra hadi bakalım kız nasıl kesilir göster denilir.
Bir kaç pozisyon denenir.Bütün arkadaşlar bu tecrübeyi dener.Gerçekçi olmasını sağlamak için arkadaşlar başörtü bile takar.
Bu sadece evde kalır, gerçek hayatta bu çalışılanlar uygulanamaz.
İtiraf eden : Ev Sahibi

ASANSÖR KRİZİ:
Bundan uzun yıllar önce kütüphanenin asansöründe tam dört genç kaldı..Ama bundan kimsenin haberi olmadı.Şimdi bu gençlerin isimlerini veriyorum: AHMET,İBRAHİM,İSMAİL,MELİH..Bu olayda,özellikle herkes tarafından soğukkanlılığıyla bilinen Ahmet'in kapıyı açmak için bulunduğu girişimler görülmeye değerdi..O koskoca Ahmet'in imdat ve alarm düğmelerine nasıl bastığını görmeliydiniz..Tabi bunun yanında İbrahim'in asansörün içinde sigara içtiğini hiç söylemiyorum!..Olayın sonunda ise asansör kendiliğinden hareket etti..Bizde hiçbir şey olmamışçasına çaktırmadan kütüphaneyi terk ettik...

İSTİKLAL MARŞI :
Olay yine kütüphanenin üst katındaki kafeteryada gerçekleşti..Olayın kahramanları ise:SİNAN,MUHARREM,HULUSİ,AHMET,MELİH,ADEM.Olay sırasında konferans salonunda bir etkinlik vardı.Bizde kafeteryada oturmaktaydık..İsim vermek istemediğim bazı arkadaşlar sigara içmek için dışarı çıkmaya karar verdiler..İşte olay burada patlak verdi.Tam bu sırada İstiklal Marşı okunmaya başladı konferans salonunda.Kafeteryada ki herkes kalkıp kalkmamak konusunda muallakta kalmışken,bizim çocuklar sigara içmek için ayağa kalkmış bulundu.Derken diğer masalardan birer ikişer herkes kalkmaya başladı..Bizim çocukların ise vaziyetleri dumurdu..Ağızlarında sigarayla hazır ol vaziyetine geçtiler.Daha sonra bu olay yıllarca herkesten saklandı ama artık açıklanması gerekiyordu ve bu işi yapmakta bana düştü..

1.BAHAR ŞENLİKLERİ ŞOKU
Üniversiteye girişimizin ilk yılında en büyük patlamayı bahar şenliklerinde yaptık..Bahar şenliğinin ilk günlerinde oldukça sakindik..Fakat sonra ne olduysa hepimiz birer canavara dönüştük.Olay kahramanları bu sefer daha kalabalık.Kimi ararsanız var,sadece Sinan ve Adem yoktu.Olay Hür FM'in düzenlediği eğlencede gerçekleşti.İlk başta herkes birbirini süzdü;daha sonra ise ilk kıvılcımla birlikte herkes deliler gibi oynamaya başladı.Çıldırmış gibiydik.İşi öylesine abartmışız ki,bir sonraki gün gazetelerde çılgınlar gibi eğlenirken görüldüğümüz resimler çıktı.Bu resimlerde-belki inanmayacaksınız ama-özellikle Ahmet ön plandaydı..düşünün artık ne durumda olduğumuzu..
İtiraf eden ve yazan M.M.T.

TEK KREDİ
Bundan uzun yıllar önce Nesir dersi sınavında bir arkadaş son söz yapmıştı. O anı hala dün gibi hatırlıyorum. Benim Nesir dersindeki tezkireleri ve tarih kitaplarını ezberlediğimi gören arkadaş "Olum tek kredilik ders, AA gelse ne olur DD gelse ne olur" dedi. Sonuçta o arkadaşa DD geldi ve "Vay ulan hocaya bak yüzlük kağıdıma DD vermiş" dedi.
İtiraf eden: A.A.S.

KAYBOLUŞ ÖYKÜSÜ
2 erkek 1 kız 3 kişi gece dersten çıktık çarşıya bayan arkadaşımızı gideceği yere bırakıcaz. İşte bıraktık bideceği yere geri dönüyoruz.
- A.D nerden çıkıcaz biliyor musun yolu?
- N.Ç yok bilmiyorum şurdan çıkarız her halde...
- A.D nasıl bilmiyorsun ya Sakaryalı değil misin sen ?
- N.Ç ne bileyim saate baksana gecenın 12 si...
- A.D tamam gel şu aralıktan çıkarız Çark'a hadi...
Uzun bir dolaşmanın ardından en son kaybolduğumuzu anladık Sakaryalı arkadaşımla.
- A.D bi yerleri ara saat 01:00 oldu nerdeymişiz öğren.
- N.Ç tamam arıyorum. Burası Şeker Mah. olum dayak yemeden çıkmak gerek.
- A.D ulan bide Sakaryalısın yuh beeee!
İşte böyle ilginç bir anımız var N.Ç ile
Anlatan A.D.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaz